beach-volleyboll

min 18års present kanske? hihi


lördag -


fredag -fredagen spenderades hemma hos bästa mattisborgen med massa västeråsare. kände ingen där och kommer inte ihåg vad nån heter men rättså kul vare :-)

gal1 trött. lets sova


vaknade som sagt upp stentaggad, kom till skolan/hallen och får reda på att vi ska möta lag som spelar volleyboll på heltid, man ba joootja från att vara tippade till att vinna allt till nåra jävla underdogs eller vad det kallas! men vi kämpade på bra och fick till och med ett brons hem. nu ska jag sova ett tag, sjukt ont i huve-.- sen vidare för att kolla kabbes talangjakt (;

-


somna till musik och vaknar upp taggad som aldrig förr för att kötta alla i volleyboll-dm, godnatt

veni vidi vici


FC Köping City - Sätra IF
-


tjenare alla mina söta kex som läser min blogg, jag kom nyss hem från att ha varit och kollat på balen. här är mina två favoriter. till vänster är det min stiliga "bror" och till höger min gamla lagkompis. sjukt fina! vet inte om jag kommer vilja gå på balen nästa år, fårse(; imorse vakna jag med tuppen och drog till hallen och träna från 10-13 riktigt kul men nu är jag helt slut i benen och nu blir det nog bara en softarkväll hemma, ska tanka någon bra film också hade jag tänkt!

balen 2011

make avatar


fruktsallad


jag kan faktiskt också! gjorde nyss en stengod fruktsallad till mig och mina syskon.
kan vara snäll ibland oxå!

svenska fotbollslandslaget


tj0000, kom nyss hem från att ha kollat på p17 landslaget. han inte se hela eftersom att bussen gick men jag antar att det blev 1-1! nu ska jag kasta i mig lite mat snabbt för att dra på träning sen. ajjöökens!

vilka stjärnor!


tidernas snyggaste vm-mål -


14 skoldagar kvar!


sol sol o mera sol hähädagen började med lite orientering i skogen för att sedan åka vidare till malmön där det blev årets första dopp! jätteskönt faktiskt, inte alls kallt. sen mot stan där vi mötte upp de andra smulorna för lite käk. vidare till skolan för att ha en halvtimmes lektion♥ sen blev det att tagga vollyyboll match mot bf 3:orna.. och jag kan stolt berätta att vi vann 3 av 3 sätt, det vårar gott inför dm! lite hockey på det här och jag kan kalla min dag grym.

vädret♥

vädret äger, får nog ig i engelska b, inga lektioner imorgon typ, nu leker livet!

ännu bättre känns det när jag nu kilar iväg till hallen och tränar lite innebandyy:) löööve<3


if he run away


slutade senare idag som vanligt, med det vare värt. på matlagningen erbjöds vi 3-rätters middag. stengott vare! som ni ser är bild 1&2 därifrån.. drog hem en snabbis men drog vidare till stan igen för att möta upp j-bulle&afsarius på z för att sparka lite boll. kom nyss hem efter att ha varit där i 3 timmar. nu ska jag sova och tagga inför muntliga nationella i engelska imorgon! piz

lite smårädd sitter jag här i sängen och ska sova!

nej men nu ska jag berätta för er vad dagens händelse var. jag,julia & matilda var barnvakt medan julias syster var ute och sprang. när hon kommer tillbaka berättar hon att hon har blivit förföljd av en blå bil ungefär 1km och att en gubbe har stått bland några granar och sa "hej" till henne när hon sprang förbi. rädd som hon var efter allt ringde hon några som gick ut på vandring med hund och grejer för att kolla om han stog kvar. och det gjorde han. julia och jag blev nyfikna direkt för att dra och kolla. mitt hjärta slog i 200 och där stog han, precis som hon hade beskrivit honom keps, röd tröja och jobbar byxor! vi gick tillbaka lite snabbt och när vi sedan gick dit igen var han borta. sprang fort som 17 och när vi kom tillbaka till julias syster fick vi reda på att polisen var påväg! då stog vi där i fönstret och kolla omkring & när julias pappa kom fick vi även reda på att han hade ett gevär!

har aldrig varit så rädd,fyfan!


gal1 tufft


RSS 2.0