Dag 14 - En person som du umgås mycket med och all fakta du vet om han/hon


Julia lethenström, Evelina kauppinen


hallå folks nu äre så att om jag skulle skriva allt jag vet om juliet skulle blogg.se få error för att det skulle ta så lång tid. så jag får hålla mig så kort jag kan ;-)

hon heter då julia josefine Lethenström, 94a alltså 16år.. fyller 17 den 26september. hennes familj består utav hon själv,hennes mamma o pappa två systrar + en syster & norton som är hennes hund. som ni ser har hon blondt hår, (nästan vitt) som hon aldrig har färgat och blåa ögon, är 164cm lång och har strl 36/37 på fötterna.

hon gymmar två gånger i veckan. annars så tränar hon innebandy tre gånger i veckan + match. förra året blev hon uttagen till selected camp och va bland dom 50 bästa i sverige i sin ålder.  vilket är grymt! nu spelar hon i forsbys damlag egentligen i samma femma som mig dårå men inte nu när jag är skadad. Fotboll spelar hon också och har gjort det sen typ hon var 7 eller nått kan jag tänka mig.

på sin fritid när hon inte tränar är hon med mig för det mesta, annars är hon med sin pojkvän anton som hon just nu är tillsammans med. hon lirade en hel del cs förut men nu har hon tappat lusten när hennes datamus gick sönder pga allt spelande, haha.. annars tycker hon om att kolla o.c eller one three hill.

Julia går på samma skola som mig, ullvigymnasiet där går hon hotell o resturang, så hon ska flytta och jobba utomlands när hon blir äldre, men det vet jag inte hur hon hade tänkt.. för jag vet att hon vill spela innebandy i framtiden, och det måste hon ju göra i sverige. pluggar gör hon aldrig och gick ut hennes gamla skola scheele med 220p tror jag.

Hennes favoriträtt är wienerkorv från ikea, men capricciosa är också något av hennes favorit.
annars tycker hon nog om det mesta förutom tomat och så? hon skämms inte för nått och vågar vara sig själv hela tiden.. nu blev det lite långt så jag avslutar med att säga... jag älskar dig♥

tio-feb


[amanda kladdkake - muffins]

a drop in the ocean,
a change in the weather,
I was praying that you and me
might end up together.

skrillerdag med laget
RSS 2.0